Lisätty ostoskoriin

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Toimitus

UKK

Vaihto ja palautus

Asiakaspalvelu /

Toimitus

Toimitus

Boomerang AB vastaanottaa ja toimittaa kaikki tilaukset siinä järjestyksessä, jossa ne saapuvat meille. Tilauksesi toimitetaan valitsemallasi toimitustavalla haluamaasi toimipisteeseen. Tavallisesti saat tilauksesi 1–2 arkipäivän kuluessa tilauksesi vastaanottamisesta.


Autamme mielellämme lahjapaketoinnissa. Sinun tarvitsee vain rastittaa ”Lahjapaketointi” kassalla.


Toimitusvaihtoehdot riippuvat asuinpaikastasi. Teemme yhteistyötä Postnordin, Airmeen ja Schenkerin kanssa. Anna postinumerosi kassalla, niin näet sinulle mahdolliset toimitusvaihtoehdot.


Toimituskulut

Suomeen toimitettavista tilauksista veloitamme 3,90 € toimitusmaksun.Kuljetusvauriot

Kaikki Boomerang AB:n lähettämät paketit ovat vakuutettuja. Jos huomaat vaurion paketissa ennen sen avaamista, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.Lunastamattomat paketit

Jos tilausta ei noudeta tai kuitata ajoissa tai jos lähetys palautetaan Boomerang AB:lle virheellisen osoitteen vuoksi, veloitamme 100 SEK toimitus-, käsittely- ja muiden kulujen korvauksena. Ulkomailta palautettaessa asiakas maksaa kaikki lähetyksen toimituskulut sekä 100 SEK käsittely- ja muiden kulujen korvauksena.Ylivoimainen este

Boomerang AB on vapautettu seuraamuksista tietyn tämän sopimuksen mukaisen velvollisuuden laiminlyömisestä, jos laiminlyönti perustuu jäljempänä mainittuun vapauttavaan olosuhteeseen ja olosuhde estää, vaikeuttaa tai viivästyttää sen täyttämistä. Vapauttavana olosuhteena pidetään muun muassa viranomaisen toimenpidettä tai laiminlyöntiä, uutta tai muutettua lainsäädäntöä, työmarkkinakonfliktia, saartoa, tulipaloa, tulvaa, sabotaasia, laajaa onnettomuutta tai muunlaista luonnonkatastrofia. Ylivoimainen este sisältää viranomaispäätökset, jotka vaikuttavat kielteisesti markkinoihin ja tuotteisiin, kuten rajoitukset, varoitustekstit, myyntikiellot jne., markkinoiden epänormaali lasku sekä yrityksen altistuminen toimintaan vaikuttavalle rikolliselle toiminnalle.